• Voor de meest recente zondagsvieringen Klik hier

Pendeldienst voor minder mobiele personen naar de wekelijkse zondagsviering

Onze gemeenschap veroudert waardoor sommige personen zich moeilijker zelfstandig kunnen verplaatsen naar onze kapel.  Wie is bereid om (af en toe of regelmatig) op zondag één of meer minder mobiele personen op te halen in zijn/haar buurt, naar de kapel te brengen en na de viering terug naar huis te voeren?

Concreet:

  • Geef vóór 6 januari 2023 uw naam, adres, e-mail en (mobiel) telefoonnummer door via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
  • Op zondag 15 januari nodigen we de vrijwillige chauffeurs uit na de viering in de kapel (rond 11.30 uur) om concrete afspraken te maken en vragen te beantwoorden: “Wie haalt wie op? Wat gebeurt er als ik een week niet kan rijden? …”
  • We starten de pendeldienst ZO SNEL MOGELIJK op. Afhankelijk van de haalbaarheid voor de chauffeurs kan het reeds vanaf 22 januari of later.

Opmerking:

We hopen in de toekomst de vieringen te kunnen streamen zodat niet-mobiele en minder mobiele personen de vieringen ook thuis kunnen volgen. 

Contactinformatie

©2005-2023 Filosofenfontein

✉️   info@filosofenfontein.be

Ondernemingsnummer: 0775.603.387

Bankgegevens:"FIFO Heverlee" 

KBC: BE11 7340 3906 5848

Volg ons op Sociale media

QR Code

Door je camera op deze code te houden krijg je het adres van deze website op je smartphone of tablet. Dan kan je de hele website bekijken.