Agora

Agora is een forum waar over allerlei thema's rond spiritualiteit van mening wordt gewisseld. Dat forum wordt gemodereerd om de conversaties op een degelijk niveau te houden. 

We zijn ervan overtuigd dat zingeving en waarheid niet louter van boven af of van buiten af ontstaan, maar dat ze opduiken uit ideeën, ervaringen, inzichten die men met elkaar deelt.   Daarom willen we kansen scheppen om in gesprek te gaan over wat mensen drijft, boeit, bezielt.

 Pin page

In veel samenkomsten is één bepaalde persoon aan het woord: een spreker in het avondprogramma, een voorganger in de viering … Soms blijven mensen op hun honger zitten met vragen, met bedenkingen … Om de kans te geven daarover in gesprek te gaan willen we dat op een gestructureerde manier doen. Dat kan op verschillende manieren bv. door aan de hand van vragen een gesprek te houden voorafgaand aan een viering / een lezing (live of via Zoom) of door achteraf een vorm van overleg te organiseren (ook live of via Zoom).

Contactpersonen: Marcel Braekers en Jef Schoenaerts 

 

 

test agora

Test van de agora. Veronderstel dat dit een stelling is waarop commentaar kan worden gegeven. Geef dan commentaar in. Als je niet aangemeld bent, zal je dat eerst moeten doen. Wij aanvaarden geen anonieme commentaren.

Voorbeeld agora

Dit is een voorbeeld van agora, met test commentaar bijgevoegd. Klik op "Geef een commentaar op dit artikel" . Je zal gevraagd worden eerst te registreren.

 

Contactinformatie

©2005-2023 Filosofenfontein

✉️   info@filosofenfontein.be

Ondernemingsnummer: 0775.603.387

Bankgegevens:"FIFO Heverlee" 

KBC: BE11 7340 3906 5848

Volg ons op Sociale media

QR Code

Door je camera op deze code te houden krijg je het adres van deze website op je smartphone of tablet. Dan kan je de hele website bekijken.